Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den Fan Tokenlar İçin Yeni Hamle Geldi: Ödül Sistemi Devrede!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, fan token platformu üzerinde yeni “Binance Fan Club” adlı ödül programını tanıttı.

Binance tarafından paylaşılan resmi blog gönderisinde, fan token platformu üzerinde yeni başlatılan “Binance Fan Club” ödül programının detaylarına yer verildi. Program kapsamında taraftarlar, Binance Fan Club sayesinde takımlarla etkileşime geçerek yıldız puanları toplayabilecek ve takım maçlarına VIP biletler, tanışma ve selamlaşma seansları kazanma şansına sahip olacaklar. Ayrıca futbol yıldızlarından kişiselleştirilmiş video klipler gibi özel taraftar ayrıcalıklarının kilidini açabilecekler.

Kullanıcılar, oylama anketleri gibi fan token etkinliklerine katılarak ve seçtikleri takımla program kapsamında etkileşime geçerek yıldız puanları toplayabilecekler.

Öte yandan “Yeni bir telif sistemi” olarak nitelendirilen bu kampanyanın tanıtımı için 38 bin dolara varan ödüller dağıtılacak.

Promosyon 1 sistemi kapsamında, Binance Fan Club aracılığıyla Binance’e kaydolan tüm yeni kullanıcılar ve Binance hesaplarında en az bir adet LAZIO, PORTO, SANTOS veya ALPINE tokenı bulunan Binance Fan Token sahipleri birer Taraftar Rozeti de talep edebilecekler. Bu ilk promosyon 20 Şubat tarihinde başladı ve tüm ödüller dağıtılana kadar devam edecek.

Promosyon 2 sistemi kapsamında, arkadaşını Binance’e davet eden kullanıcılar 20 bin dolar değerindeki toplam Topluluk Ödülleri havuzunu paylaşmaya hak kazanacaklar. Ödüller, ilk gelen alır mantığıyla verilecek. İkinci promosyon, 20 Şubat- 31 Nisan tarihleri arasında geçerli olacaktır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!