Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den Futbol Tutkunlarına Özel Yeni Etkinlik: 1 Milyon Dolarlık Ödül Havuzu

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, spor ve NFT meraklılarının favori takımlarını desteklerken ödül kazanabilecekleri ve formula 1 sürüş deneyimi yaşayabilecekleri etkinliğini duyurdu.

Binance 7 Kasım tarihinde resmi web sitesi üzerinde yayınladığı gönderide, 20 Kasım ile 18 Aralık tarihleri arasında Binance Futboll Fever kapsamında 1 milyon dolar ödül havuzu ve birçok NFT’nin yanı sıra oldukça özel deneyimler vadeden futbol mücadelesi etkinliğini duyurdu.

Kullanıcılar NFT pasaportları ile etkinliğe katılmaya hak kazanacaklar. NFT pasaportları, Binance tarafından desteklenen taraftar tokenlarına sahiplik veya yeni kullanıcı daveti yoluyla elde edilecek. Katılımcıların günün maçları üzerine tahminler yapacağı etkinlik günlük mücadelelerden oluşacak ve gün sonunda kullanıcılar başarılı tahminlerine göre sıralama puanı elde edecekler.

Toplam 28 günlük mücadele sonucunda en yüksek puanı alan ilk 10 kişi, SS Lazio, FC Porto, Santos FC ekibiyle buluşma ve kulis turu veya BWT Alpine F1 takımıyla buluşma ve sürüş deneyimi arasında seçtikleri bir deneyimle ödüllendirilecek.

Ayrıca günlük mücadelenin kazananları arasında ilk sıradaki kullanıcılar günlük 1.000 dolara varan para ödülü kazanabilecekken, ikinci sıradaki kullanıcılar 200 dolara ve diğer kullanıcılar 50 dolara varan günlük ödül kazanma şansına erişecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!