Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den İtibari Para Adımı: Yatırma-Çekme İşlemleri İçin Yeni Ortaklıklar Kuruldu!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Euro (EUR) itibari para hizmetleri için yeni hizmet sağlayıcılarıyla anlaştı.

Binance tarafından 19 Ekim Perşembe günü yapılan açıklamada, Avrupa’daki kullanıcıların Euro yatırma ve çekme işlemleri için yeni itibari para hizmet sağlayıcılarıyla anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Söz konusu anlaşma, bir önceki Euro hizmet sağlayıcısı Paysafe’in geçen ay Binance için desteğini sonlandırmasının ardından geldi.

Binance, EUR özelinde para yatırma ve çekme işlemleri için yeni itibari para ortaklarıyla anlaşmalar imzaladı.

Borsa, anlaşma sağlanan aracı şirketlerin Avrupa Birliği (AB) kripto para düzenlemeleriyle uyumlu olduğunu belirtti. Sağlanan yeni ortaklık kapsamında AB’li kullanıcılar Tek Euro Ödeme Alanı (SEPA) ödeme ağı üzerinden EUR yatırma ve çekme işlemlerini yapabilecek ve banka kartları ile havale yöntemiyle direkt olarak Euro üzerinden kripto para alım-satımı gerçekleştirebilecekler.

Bu aracılar sayesinde tüm EUR spot çiftleri kullanıcıların işlemine açık olacak. Ek olarak bu yeni ortaklıklar sayesinde AB’li kullanıcılar SEPA/SEPA Instant aracılığıyla kripto para alım-satımı yapabilecekler. Binance, yeni hizmet sağlayıcılarının adını açıklamamayı tercih etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!