Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den Justin Sun’ın Huobi Teklifine Ret: Taraflardan Açıklama Geldi!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, iddialara göre TRON (TRX) kurucusu Justin Sun’ın Huobi üzerindeki hisseleriyle ilgilenmediğini belirtti.

CoinDesk tarafından sunulan ve konuya aşina bir kaynağa dayandırılan haberde, Binance’in Justin Sun’a ait Huobi mülkiyet hisselerini satın alma teklifini reddettiğine yer verildi. Teklifin, Huobi’nin Çin bağlantıları nedeniyle geri çevrildiği düşünülüyor.

Anonim kaynağa göre Sun bu teklifi geçtiğimiz hafta direkt olarak Binance CEO’su Changpeng Zhao’ya (CZ) yöneltti fakat beklediğini sonucu alamadı.

Haberin piyasaya sürülmesinin ardından bir Binance sözcüsü herhangi bir yorumları olmadığını söylerken Sun ise ortaya atılan iddiaları şu ifadelerle yalanladı:

Binance’i her zaman en önemli ortaklarımızdan biri olarak gördük ve onlarla her düzeyde yakın çalışmaya devam edeceğiz. Ancak Huobi’nin satın alınmasıyla ilgili olarak geçtiğimiz hafta içinde CZ’ye herhangi bir teklifte bulunmadığımı belirtmek isterim.

Binance 2019 yılının sonunda Çin özelindeki neredeyse bütün faaliyetlerini sonlandırmış ve global çaplı ciddi adımlar atmaya başlamıştı. Öte yandan süreç içerisinde Binance ve Çin arasındaki bağlantıların devam ettiğine dair birçok söylenti ortaya atıldı ve borsa hepsini yalanladı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!