Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Popüler Altcoin 16 Milyon Dolar Yatırım Aldı, Fiyat Sert Yükseldi!

Piyasa yapıcı DWF Labs’in, RACA’ya Web3 oyun ekosistemi olma konusunda yardımcı olacağının duyurulmasıyla projenin yerel token’ı %40’a yakın yükseliş yaşadı.

Faaliyet kapsamını genişleterek popüler oyun ekosistemi Steam’in Web3 versiyonu olma yolunda ilerleyen RACA, DWF Labs’ten 16 milyon dolar yatırım aldı.

RACA, konu hakkında 5 Nisan tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı açıklamada, kripto para sektörüne Radio Caca adıyla Elon Musk’ın annesi Maye Musk‘ın NFT koleksiyonu ile giriş yapan şirketin mevcut durumda büyük bir oyun ekosistemi olma yolunda ilerlediği belirtildi.

Şirketin şimdiden bir R3 oyun altyapısı, USM.WORL adında SimCity benzeri bir oyunu, Looki Looki Jazzi adlı bir sosyal parti oyunu, JAZ adında oyunlar arası bir cüzdan uygulamasını ve bir NFT pazar yerini piyasaya sürdüğü aktarıldı.

Ayrıca yakın zamanda ikisi iki boyutlu biri ise üç boyutlu üç oyunun daha piyasaya sürüleceği ve bu oyunlardan birinin devasa, yapay zeka destekli bir rol yapma oyunu (RPG) olacağı RACA tarafından verilen detaylar arasında yer aldı.

Ayrıca şirket, DWF Labs dışında aralarında Malezyalı bir oyun lobisi ve yapay zeka sektörü lideri olan diğer birkaç yatırımcıdan da 14 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu.

RACA‘nın yerel token’ı RACA, Conigecko verilerine göre yatırım haberinden sonra 0,000193 dolar seviyelerinden 0,000269 dolar seviyelerine kadar yükselerek %40’a yakın değer kazandı. RACA, daha sonrasında 0,000245 dolar seviyelerine kadar geri çekildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!