Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yeni Kripto Para Borsasından Hüsran Başlangıç: Sadece 126 Dolarlık Hacim!

İflas eden Three Arrows Capital (3AC) kurucuları Zu Shu ve Kyle Davies önderliğinde kurulan yeni kripto para borsası hayal kırıklığı yaratan bir başlangıç yaptı.

Three Arrows Capital ve batan kripto para borsası CoinFLEX kurucuları tarafından başlatılan Open Exchange (OPNX), ilk işlem gününde hüsran yaratan bir sonuçla karşılaştı. Uzun süredir üzerinde çalışılan ve 5 Nisan Çarşamba günü büyük beklentiler ile hayata geçen OPXN için ilk işlem gününden alınan sonuç tatmin etmedi.

CoinGecko verilerine göre ilk 24 saat içerisinde borsadaki tüm spot ve türev piyasalar dahil toplamda 126 dolar değerinde işlem gerçekleşti. İşlemlerin üçte birlik kısmı BTC/USDT ve FLEX/USDT işlem çiftleri üzerinde yapıldı.

OPNX CEO’su Leslie Lamb global basına yaptığı açıklamada, likidite eksikliğinin borsa için dahili piyasa yapıcılarının olmaması ve harici piyasa yapıcılarına öncelik verilmemesinden kaynaklandığını söyledi. Lamb, likiditeyi teşvik etmek için halka açık bir pazarlama programının başlatılacağını da sözlerine ekledi.

Konu hakkında yorumda bulunan bazı uzmanlar ise 3AC’ın büyük fiyaskosunun ekibe olan güveni yok ettiğini ve kullanıcıların aynı şeyi yaşamamak için OPNX’den uzak durduğunu dile getirdi. Borsa, kullanıcılar ile etkileşime geçebilmek için yerel token’ı FLEX üzerinden airdrop dahi yapmıştı ancak görünen o ki güven kazanmak için bu da işe yaramadı.

Öte yandan FLEX, haberin kaleme alındığı sıralarda son 24 saatte yaşadığı %20‘ye yakın değer kaybı ile 1,74 dolardan işlem görüyor

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!