Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den Kritik Platform Kapatma Kararı: Tarihi Açıklandı!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Visa ve Mastercard gibi kurumlar arasında ödeme bağlantısı sağlayan Binance Connect platformunu kapatıyor.

Kripto para borsası Binanace’den beklenmedik bir kapanma haberi geldi. Binance sözcüsü aracılığıyla doğrulanan bilgide, Binance ve blockchain tabanlı platformlar arasında itibari paradan kripto paraya dönüştürme ve ödeme imkanı tanıyan Binance Connect’in 16 Ağustos günü kapatılacağına yer verildi.

Önceki adı Bifinity olan ve 7 Mart 2022‘de Binance tarafından satın alınıp Binance Connect ismine çevrilen ödeme platformu Visa, Mastercard ve diğer ödeme yöntemlerinin yanı sıra 50’den fazla kripto para birimini destekliyordu.

Bir Binance sözcüsü tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, kaynakların doğru kullanılması ve uzun vadeli adım atılması adına böyle bir karar alındığı vurgulandı.

Kaynaklarımızın uzun vadeli stratejimizle uyumlu temel çabalara odaklanmaya devam etmesini sağlamak için ürünlerimizi ve hizmetlerimizi periyodik olarak gözden geçiriyoruz. Son altı yılda Binance bir borsa olmaktan çıkıp birden fazla iş koluna sahip küresel bir blockchain ekosistemine dönüştü. Değişen pazar ve kullanıcı ihtiyaçlarına yanıt olarak iş yaklaşımımızı sürekli olarak uyarlıyor ve değiştiriyoruz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!