Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den Küçük Yatırımcıları Sevindirecek Haber: Opsiyon Platformunu Piyasaya Sürüyor

Dünyanın en yüksek hacimine sahip kripto para borsası Binance, yatırımcıların çok daha düşük sermaye ile pozisyon alabileceği yeni işlem platformunu piyasaya süreceğini duyurdu.

Binance 9 Eylül tarihinde resmi web sitesi üzerinde yaptığı duyuruda, yatırımcıların çok daha düşük sermaye ile spot veya vadeli pozisyonlarına denk pozisyonlar alabileceği opsiyon platformunu piyasaya süreceğini duyurdu. Platform 13 Eylül tarihinde kullanıma açılacak.

Binance gönderisinde, opsiyon platformunda %0,02 işlem ücreti ve %0,015 kullanım ücreti ile piyasadaki diğer opsiyon platformlarında çok daha düşük komisyonla yüksek likiditeye erişebileceğini belirtiyor.

Opsiyonların USDT olarak fiyatlandırılacağını belirten Binance, olası bir Ethereum fork durumunda Ethereum opsiyonlarının kullanım fiyatlarında değişiklik yapmayacağını bildirdi. Gönderide, Merge güncellemesinden önce veya sonra listelenen Ethereum opsiyonlarının standart uzlaştırma prosedürünü takip edeceği ve Ethereum’un PoS versiyonunun USDT değerini temel alacağı bilgisi yer aldı.

Binance tarafından yapılan duyuruda, opsiyonların yatırımcılara alım ve satım hakkı tanıması nedeniyle çok daha düşük sermayeler ile düşük bir prim karşılığında spot veya vadeli piyasalarda alınan pozisyonlara denk pozisyonlar alınabileceği belirtiliyor. Ayrıca bu özellikleri sayesinde opsiyonların mükemmel bir pozisyon güçlendirme ve portföy çeşitlendirme aracı olduğundan bahsediliyor.

Binance’te %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!