Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den Sıfır Komisyon Müjdesi: Hangi Kripto Paralar İçin Geçerli?

En büyük kripto para borsası Binance, True USD (TUSD), USD Coin (USDC) ve Binance USD (BUSD) için spot ve marjin işlem ücretlerinde promosyon başlatıyor.

Binance yakın tarihli bir blog gönderisinde, TUSD’nin spot ve marjin işlem çiftlerinin tamamı için piyasa yapıcı (Maker) işlem ücretlerini sıfıra indireceğini duyurdu.

Bu sayede Bitcoin, Ethereum, Cardano, Arbitrum, BNB, Dogecoin, Open Campus, FLOKI, Space ID, Lido DAO, Litecoin, Polygon, Optimism, Pepe, Radiant Capital, Solano, SSV Network, Sui ve Ripple için TUSD paritelerinde piyasa yapıcılardan işlem ücreti alınmayacak.

Bununla birlikte piyasa alıcı (Taker) ücretleri sadece BTC/TUSD, TUSD/BUSD ve TUSD/USDT işlem çiftlerinde ücretsiz olarak kullanılabilecek. Geri kalan piyasa alıcı işlem çiftleri için standart ücretlendirme uygulanacak.

Stablecoinler arası ücretsiz

Promosyon süresi boyunca kullanıcılar; BUSD/USDT, TUSD/BUSD, TUSD/USDT, USDC/USDT, USDP/USDT dahil tüm dolara dayalı stablecoinler arasında işlem çiftlerinde sıfır işlem ücretinden yararlanabilecek. Stablecoin işlem çiftlerin de piyasa alıcılar içinde hiçbir işlem ücreti alınmayacak.

TUSD ve BUSD promosyonları TSİ 30 Haziran 03.00’dan itibaren geçerli olacak. Promosyonlar bir sonraki duyuruya kadar devam edecek.

BUSD’de promosyon devam ediyor

Ek olarak BUSD işlem çiftlerinde var olan sıfır piyasa yapıcı işlem ücretleri promosyonun da TSİ 31 Aralık 03.00‘a kadar uzatıldığı beyan edildi. Bu kampanyaya BNB/BUSD, BTC/BUSD ve ETH/BUSD işlem çiftleri dahil olmadığı açıklandı.

BUSD paritesinde işlem yapan piyasa alıcılar BUSD/USDT ve TUSD/BUSD paritesinde ücretsiz bir şekilde işlem yapabilirken geri kalan işlem çiftleri için standart ücret tarifesi uygulanacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!