Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den Sonra Bir Borsa Daha Altcoin’i Listeledi, Fiyat Yüzde 30 Düştü

Binance’nin ardından bir kripto para devi daha ZKsync’in token’ı ZK’yi listeliyor.

OKX tarafından bugün yapılan açıklamaya göre kullanıcılar, TSİ 09.00 itibarıyla borsaya ZK yatırabilmeye başladı. Kullanıcılar, TSİ 11.00 itibarıyla ZK/USDT çiftiyle al-sat yapabilecek.

CoinGecko verilerine göre 3,56 milyar dolarlık günlük işlem hacmi ile OKX, en büyük kripto para borsalarından biri konumunda.

Değerinin üçte birini kaybetti

ZKsync, dün BTC, USDT, FDUSD ve Türk lirası çiftleriyle Binance’de işlem görmeye başladı. Binance, düzenlediği airdrop sebebiyle eleştirilen ZKSync için bir token dağıtım programı da açtı.

Bu doğrultuda Şubat 2023-Mart 2024 aralığında ilgili kriterleri karşılayan yaklaşık 52.500 Binance kullanıcısına 10,5 milyon ZK token dağıtılacağı açıklandı. Airdrop’un ilk ayağının 25 Haziran’da başlaması planlanıyor.

ZKSync’in düzenlediği airdrop, güvenlik endişeleri nedeniyle sosyal medyada tepki gördü. Kimileri ZKSync projesinin “dolandırıcılık” olduğunu yazdı. Eleştirilerin sebebi, airdrop sırasında Sybil saldırılarını engellemek için filtreleme yapılmamasıydı.

ZKSync ekibi, “Pek çok kişinin kızgın olduğunun farkındayız” dedi ancak airdrop planında bir değişiklik yapılmayacağını duyurdu.

CoinGecko verilerine göre ZKSync token, Binance’deki işlemler açıldıktan sonra günlük bazda %30 değer kaybetti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!