Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den Türkiye’yi de Kapsayan Yardım Kampanyası!

Popüler kripto para borsası Binance‘in yardım kolu olan Binance Charity, bugün yaptığı bir duyuruda Coronavirüs’e karşı bir kampanya başlattığını belirtti.

Binance, Covid-19’a Savaş Açtı

Binance Charity bu kampanya kapsamında Bitcoin, XRP, Binance Coin ve Binance USD kripto para birimleri aracılığıyla 5 milyon dolara kadar yardım toplamayı hedefliyor.

Binance kampanya dahilinde şimdiden 1,4 milyon doların bağışlandığını vurguladı ve ayrı bir kampanya daha başlattı. Binance’in Twitter hesabından paylaşılan tweet’e gelen her bir retweet için borsanın 1 dolarlık bağış yapacağı belirtildi. Binance Charity’nin bu kapsamda 1 milyon dolara kadar bağış yapacağı vurgulandı.

Basın saatine göre tweet’in 3,7 bin retweet aldığı görülüyor ancak Binance’in yaptığı bu hareket çok fazla reklam içeriyor olmasından dolayı tepki aldı. Bazı kullanıcılar direkt olarak 1 milyon dolarlık bağışın yapılabileceğini belirtti.

Binance’in bu fonunun aktarılacağı ülkeler arasında Coronavirüs’ten en çok etkilenen ülkelerin yer aldığı belirtiliyor. Türkiye, İtalya, İspanya, İngiltere ve Almanya yardım yapılacak ülkelerin bazıları gibi gözüküyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment