Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den Ukraynalı Dev Futbol Takımı ile Ortaklık ve Yeni Fan Token Girişimi

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in Fan Token platformu, ünlü futbol takımı FC Shakhtar ile ortaklaşa bir şekilde FC Shakhtar Fanverse’i başlattı.

Binance 4 Nisan tarihinde yayınladığı duyuruda, Binance Fan Token’ın Ukrayna liginin en büyük futbol takımı  FC Shaktar ile iş birliği içerisinde FC Shakhtar Fanverse’i başlattığını açıkladı. Borsa ayrıca FC Shaktar Fanverse programı kapsamında katılımcıların çeşitli etkinliklere katılabileceğini ve toplamda 36 bin USDT’ye kadar ödül kazanabileceklerini bildirdi.

Açıklamada tüm Binance kullanıcılarının ücretsiz bir kullanım hakkı olacağını ve bu hakla beraber herhangi bir maç tahmini yarışmasına katılabilecekleri belirtilirken “Deneyim Pasaportu”na sahip kullanıcıların destekledikleri takımların kararlarını etkilemek için yapılacak oylamalarda iki oy hakkına sahip olacakları ifade edildi.

Kullanıcıların pasaport alabilmek için FC Shakhtar Fanverse özel bağlantısıyla bir kişiyi Binance’e davet etmeleri ve yeni kullanıcının kimlik doğrulamasını başarıyla gerçekleştirdiğinden emin olmaları gerektiği belirtildi. Ayrıca deneyim pasaportuna başvuruda bulunacak kullanıcıların 6 Nisan tarihinden önce başvurularını tamamlamaları gerektiğinin de altı çizildi.

Ayrıca maç tahmini yarışmasında kazanılacak puanlarla birlikte kullanıcıların, FC Shaktar oyuncularıyla tanışmaktan, oyuncularla dijital buluşmalara, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi  maçlarına bilet kazanmaya kadar uzanan geniş bir ödül havuzundan yararlanabileceği verilen bilgiler arasında yer aldı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!