Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den XRP ve Litecoin Yatırımcılarına İyi Haber!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından olan Binance, yakın zamanda tanıttığı Lending hizmetinin üçüncü aşamasına geçti ve bu hamle ile faiz kazanmak isteyenlere XRP, Litecoin ve son olarak stabil kripto para birimi USDC desteği vereceğini açıkladı.

Lending isimli hizmet aslında kripto para borsasına elinizdeki kripto paraları vererek bunun karşılığında belirlenen ücretler üzerinden faiz geliri elde etmek şeklinde biliniyor. Katılımcılar ilk aşamada sadece 14 günlük lending hizmetinden faydalanabiliyorken, ikinci aşamada 28 gün seçeneği de buna eklenmişti. Üçüncü aşama Lending hizmetinde ise gün sınırı yine 14 olarak belirlendi.

Binance yeni eklediği kripto paralarla Lending hizmeti verdiği varlık sayısını altıya çıkardı ve bunlar sırasıyla Binance Coin, Ethereum Classic, Litecoin, XRP, USDC, USDT olarak açıklandı. BNB ile USDT’nin getirisi yüzde 10 olarak açıklanırken, geri kalanlar yüzde 7 şeklinde belirlendi.

XRP ve Litecoin’in yeni eklenmesi ellerinde bu kripto paraları hodl eden yatırımcıların artmasına yol açabilir ve bu dolaylı yoldan iki kripto paranın fiyatını etkileyebilir.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment