Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’den Yeni Kripto Para Yatırımı: Seçtiği Yapay Zeka Destekli Projeyi Açıkladı!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in risk sermayesi kolu Binance Labs, katman-2 ağı Zircuit’e yatırım yaptığını duyurdu.

Binance 11 Haziran tarihinde resmi web sitesinden yayınladığı gönderide, yapay zeka destekli sıfır-bilgi (ZK) rollup olan kripto para projesi Zircuit’e yatırım yaptığını duyurdu.

Yapılan açıklamaya göre Zircuit zincir üzerindeki güvenliğe yeni bir yaklaşım getiren yeni bir Ethereum katman-2 (L2) ağıdır. Zircuit, ağ kullanıcılarını istismara ve saldırganlara karşı koruyan bir yapay zeka mekanizmasına sahiptir. Bu sayede kullanıcıları güvence altına almayı amaçlamaktadır.

Öte yandan Zircuit’ın hibrit mimarisi sayesinde hızdan ve uyumluluktan ödün vermeden benzersiz bir güvenlik sağladığı belirtiliyor. Zircuit, EVM uyumlu bir ZK rollup olarak dikkat çekiyor.

Binance Kurucu Ortağı ve Binance Labs Başkanı Yi He konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

Binance Labs olarak Web3’te yenilikçi projeleri ve blockchain endüstrisini hızlandıran projeleri destekliyoruz. Doğrulayıcı seviyesi güvenlik entegrasyonu sayesinde, Zircuit daha güvenli bir L2 çözümü sunuyor ve büyüyüp gelişmesini izlemek için sabırsızlanıyoruz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!