Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’e Engel Koyan Ülke Yasakların Devamı İçin Yardım Arıyor!

Filipinler’in finansal regülatörü SEC, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’i engellemeye devam edeceklerini söyledi.

Yerel haber platformlara göre Filipinlerin regülatörü SEC, Binance’in ülkenin güvenliğine yönelik bir tehdit olduğunu belirtti ve bu sebeple web sitesi gibi platformlara erişimini engellemeye devam edecek.

Binance normal şartlarda ABD’deki yasal problemler ve Çin’deki yasaların ortasında Güneydoğu Asya’da genişleme planları içerisinde bulunuyordu. Geçtiğimiz dönemde Tayland’da faaliyete geçerek bölgedeki ilkyeriniaçmıştı. Daha sonra Filipinler, Binance’i engelleyeceğini açıklamıştı. Güncel açıklama ile yasakların devam edeceği anlaşılıyor.

SEC, Binance’in ülkede faaliyet gösterebilmek için bir lisansı olmadığını ifade etti. Regülatör kurum ayrıca yatırımcılara Binance aracılığıyla tuttukları pozisyonlardan çıkmaları için zaman tanıyacaklarını ve yasağın 3 ay sonra başlayacağını söyledi.

Ülke regülatörü, küresel dev şirketler Google ve Meta’dan da Binance reklamlarının engellenmesini talep etti.

SEC ayrıca 25 Mart tarihli bir belgede, platforma erişimi engellemek amacıyla ülkenin telekomünikasyon kurumundan yardım istedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!