Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’i İki Hafta İçerisinde Önemli Bir Listeleme Bekliyor!

Dünyanın en büyük kripto para – kripto para borsası olan Binance, yakında yeni itibari para işlem çiftlerini listeleyecek. Binance‘nin ilk listeleyeceği itibari paranın ise Rus Rublesi olduğu vurgulandı. Geçtiğimiz günlerde Moskova içerisindeki bir etkinliğe katılan Changpeng Zhao, konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

”Yaklaşık iki hafta içerisinde Rus Rublesinin direkt alım satımını destekliyor olacağız. Bu sayede Binance.com üzerinden Ruble kullanarak kripto para birimi alabileceksiniz.”

Binance bundan yaklaşık bir hafta önce 16 Ekim tarihinde Avro, Pound gibi itibari para desteklerini API’sine eklemişti. Bu yılın başlarında Rusya içerisinde itibari para – kripto para platformu piyasaya sürme niyetinde olan Binance, bunu henüz hayata geçiremese de Uganda, Jersey, Singapur ve ABD içerisinde istediğini elde etti.

Binance’in Türkiye İlgisi

Binance’nin listeleyeceği bir diğer önemli itibari paranın da Türk Lirası olduğu tahmin edilmekte. Changpeng Zhao bugün Twitter üzerinden gelen bir soruya yanıt verdi ve yakında TL’nin eklenebileceğine dair önemli bir açıklama yaptı. Rus Rublesi için tarih belli olsa da, TL için henüz böyle bir durum söz konusu değil.

Yine de Binance’nin Türkiye pazarına olan ilgisi bu desteğin yıl sonuna kadar gelebileceğini düşündürtmekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment