Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

FED Fütursuzca Para Basarken, Kripto Para Camiası Olanları İzliyor

Amerikan Merkez Bankası FED, son dönemde piyasalara oldukça yüklü miktarlarda para enjekte ediyor ve bu sürece devam edecek gibi de duruyor.

Konuyla ilgili olarak çıkan son haberlere göre FED, piyasalara tam 210 milyar dolarlık bir para enjeksiyonu yaptı. Bu rakam, Bitcoin’in tüm market hacminden fazla ve FED’in bu parayı direkt olarak basarak enjekte etmesi, geleneksel finansal sistemin aslında ne kadar büyük defoları olduğunun da çok net bir kanıtı olarak gösteriliyor.

Bitcoin ya da altın tutan yatırımcılar için, FED’in izlediği bu tarz politikalar aslında bu ürünlere yatırım yapmanın ne kadar mantıklı olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor.

FED’in yaptığı bu para basma işlemleri, itibari para birimlerinde enflasyonu da ciddi oranda arttırırken, arzı sınırlı olan altın ya da Bitcoin gibi ürünler, bu tarz şeyler yaşamıyorlar.

Sosyal medyanın ünlü ekonomi figürlerinden birisi olan Dennis Parker da bu duruma parmak basarken, kullanıcıların Bitcoin satın alması gerektiğini net bir şekilde ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment