Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’in Ardından Gemini’de Bu Ülkeden Çekiliyor: Son Tarih Netleşti!

ABD’li popüler kripto para borsası Gemini, önümüzdeki kasım ayında Hollanda’da hizmet vermeyi durduracak.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in ardından Gemini de Hollanda’daki hizmetlerini durdurma kararı aldı. Borsa tarafında yapılan açıklamaya göre regülatif baskılar nedeniyle tüm işlemler 17 Kasım tarihinde durdurulacak. Borsa, Hollandalı müşterilerinden 17 Kasım tarihine kadar varlıklarını çekmelerini istedi.

Bununla birlikte borsa tarafından yapılan açıklamada Hollanda’daki faaliyetlere yeniden dönmek için çalışmaların sürdürüleceği belirtildi. Açıklamada, Hollanda Merkez Bankası (DNB) uygulanan regülasyonların bu sonuca sebep olduğu vurgulandı:

Hollanda Merkez Bankası (DNB) tarafından dayatılan gereksinimler nedeniyle faaliyetlerimizi durdurmak zorundayız.

Gemini açıklamasında, kullanıcılara paralarını ülkede regüle edilmiş halde faaliyet gösteren kripto para borsası Bitvavo’ya aktarmalarını tavsiye etti.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, haziran ayının başında yaptığı açıklamada regülatif sebeplerden dolayı Hollanda’dan ayrılacağını duyurmuştu. Binance ayrıca uygun kayıt prosedürlerini tamamlamadan hizmet sunmaya devam ettiği için DNB’den 3,3 milyon dolarlık para cezası almıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!