Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’in CEO’su CZ: Filipinler’de kriptonun benimsenmesi için çabalıyoruz

Dünyanın en yüksek hacimli kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ) , Binance’in Filipinler’i kriptoyu benimsemesi konusunda teşvik ettiğini açıkladı.

Changpeng Zhao, 24 Ağustos tarihinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Binance’in Filipinler hükümetini kripto paranın benimsenmesi konusunda teşvik ettiğini belirtti. CZ, paylaşımına Filipinli yerel bir haber ajansı Inquirer’in konu ile ilgili haberini ekledi.

Inquirer haberinde, Binance ve FinTech Alliance’in kripto para birimlerinin benimsenmesi ve regülatif çerçevelerin oluşturulması konusunda hükümetle bilgi paylaşımında bulunduğunu açıkladı.

Habere göre, hükümet ayağında ana endişelerin kara para aklama ve yasa dışı kullanım çevresinde yoğunlaştığı görülse de hükümetin kripto para kullanımının yaygınlaşmasıyla bankacılık faaliyetlerinin artacağını umut ediyor.

Toplantının olumlu seyri ve Binance ile hükümetin sıkı iş birliği katılımcılara Binance’in lisans probleminin çözüleceğini düşündürdü. Ancak Filipin Menkul Kıymetler ve Yatırım Komisyonu’nun konu hakkında, Binance’in lisans talep edebilmesi için Filipinler’de kayıtlı bir şirket olması gerektiğini, Binance’in Filipinlerde kayıtlı olmadığını belirttiği bildirildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!