Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase’in CEO’su Brian Armstrong: Düşüş 1 – 1,5 sene daha devam edebilir

ABD’nin en büyük ikinci kripto para borsası Coinbase’in CEO’su Brian Armstrong kripto para piyasasının tekrar bir yükseliş trendine girmesi için 12 – 18 aya ihtiyacı olduğunu iddia etti.

Armstrong, 23 Ağustos tarihinde CNBC ile yaptığı röportajında, kripto para piyasasının tekrar yükseliş trendine girmesi için 12 ila 18 ay kadar bir süreye ihtiyacı olduğunu iddia etti. CEO, yatırımcıları, bu sürenin daha da uzaması ihtimaline karşın hazırlıklı olmaları gerektiği konusunda uyardı.

Brian röportajda, Coinbase ekibinin fiyat öngörülerinde iyimser olmak için çaba sarf etmediklerini belirtti. Kriptonun son 10 yılda tüm düşüşlerden güçlenerek çıktığını, bu dönemde dikkatlerini dağıtmadan işlerini geliştirmeye yoğunlaştıklarını ifade eden Armstrong, işten çıkarmalar hakkında bunun tekrar yaşanmaması için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Öte yandan şirketin nakit akışı hakkında konuşan CEO, Coinbase’in gelirlerinin çoğunun komisyonlardan oluştuğunu bunun şirketin nakit akışını dengesiz hale getirdiğini ifade etti. Son zamanlarda abonelik hizmetleri üzerinde çalıştıklarını ve şimdilik şirket gelirlerinin %18‘ini aboneliklerin oluşturduğunu ifade eden Brian, şirketin hedefinin; gelirlerinin yarısından fazlasını aboneliklerden oluşturmak olduğunu açıkladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!