Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’in Çıkardığı Altcoinler Ne Zaman Satılmalı: Maksimum Kar Tarihi Açıklandı!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in Launchpool projelerinin ortalama kaç günde en fazla karı bıraktığı hesaplandı.

Binance’in Launchpool projelerinin ortalama getirisi ve doğru satış zamanına ilişkin bir analiz dikkat çekti. Sosyal medyada 0xKillTheWolf adıyla bilinen bir kripto para araştırmacısı, son 10 Launchpool projesinin ilk 2 hafta içerisindeki hareketlerini yakından inceledi.

Ortalama baz alındığında, en karlı satışın token piyasaya sürüldükten 9 gün 11 saat sonra yapılabileceğini ortaya serdi. Araştırmacı, söz konusu verinin yeni token’ın BNB  paritesi üzerinden hesaplandığını kaydetti. Piyasaya sürüldükten 9 gün 11 saat sonra ortalama getiri %8,7 olarak hesaplandı:

Öncelikle son 10 Binance Launchpool projesindeki “BNB işlem çiftlerinin” açılıştan sonraki 14 gün içindeki trendini inceledim. BNB işlem çiftini seçmemin nedeni, USDT işlem çiftini seçerseniz piyasadan etkilenebilecek olmasıdır. Bu nedenle BNB ticaret çiftini seçmek daha kolay olacaktır. Ortalamada, açılıştan 9 gün 11 saat sonra getiri %8,7 olarak kayıtlara geçti ve bu ilk 2 haftanın en makul satış seviyesi olarak belirlendi.

Binance’in son Launchpool projesi OMNI, 17 Nisan Çarşamba günü borsada listelenecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!