Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’in Eski Yöneticilerinden 100 Milyon Dolarlık Yeni Fon

Kripto para borsalarından Binance’in bazı eski yöneticileri, kripto para kullanımını artırabilmek için 100 milyon dolarlık yeni bir fon kurdu.

Old Fashion Research (OFR) tarafından oluşturulan fon, geleneksel bazı yatırım fonlarından, aile ofislerinden ve melek yatırımcılardan yatırım aldı.

Fon metaverse teknolojilerine odaklanacak ve özellikle gelişmekte olan piyasalardaki kripto para kullanımını yaygınlaştırabilmek için çalışmalar yapacak.

Old Fashion Research; Binance’in M&A departmanının eski başkan yardımcısı Ling Zhang ve şirketin eski şirket geliştirme müdürü Wayne Fu tarafından kuruldu.

OFR ekibi tarafından yapılan açıklamada, gelişmekte olan piyasalardaki finans ve bankacılık hizmetlerinin hala “yeteri kadar gelişmediği” ve bu ülkelerdeki insanların kripto para kullanmasının daha muhtemel olduğu belirtildi.

Şirket ayrıca Güneydoğu Asya piyasasından örnek vererek, kripto para teknolojisinin insanların “hayatını ve çalışma biçimlerini değiştirebileceğini” vurguladı.

Old Fashion Research tarafından kurulan fon halihazırda Nansen, WOO Network ve Metaverse Magna dahil olmak üzere 50’den fazla blockchain projesine yatırım yapmış durumda.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!