Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’in “FOOTBALL” Token’ı Piyasaya Sürüldü: 1.500 Doları Aştı

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in  “Binance Futbol Fan Token” endeksi isimli yeni “FOOTBALL” token’ı piyasaya sürüldü.

Binance 31 Ağustos tarihinde yaptığı açıklamada, TSİ 06.00’da yeni token’ını piyasaya sürüleceğini duyurmuştu. 25x‘e varan kaldıraç seçeneği ile sunulan ve sadece vadeli piyasada alım satıma açılan kripto para, Tether (UDST) paritesinde işleme başladı.

Binance’den alınan verilere göre, 1.050 dolar seviyelerinden açılış yapan FOOTBALL, 1.550 dolar seviyelerine kadar yükseliş yaşamasının ardından 1.100 dolarlara kadar geriledi.

Piyasaya sürülen bu token’ın, Binance’in kendi fan tokenları olan SANTOS/USDT, PORTO/USDT, LAZIO/USDT ve benzeri toplamda 10 farklı fan token’ın gerçek zamanlı fiyatlarının ağırlıklı ortalamalarını kullanan bir formülle hesaplanması ve bu şekilde yatırımcılara sunulması amaçlanıyor.

Binance’in yaptığı paylaşımla birlikte dün yükseliş yaşayan fan tokenlar bugün %5 ila %10 arasında düşüş yaşadı. Yeni çıkarılan işlem çiftinin de bu sebeple yükselişinin ardından düşüş yaşadığı tahmin ediliyor. Tamamen endekse odaklı olan FOOTBALL, 25x kaldıraçlı olduğu için oldukça fazla risk içermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!