Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’in Launchpad Projesi Altcoin 50 Milyon Dolarlık Fon Başlattı!

Hooked Protocol (HOOK) 50 milyon dolar değerinde eğitim odaklı bir ekosistem fonu başlattığını duyurdu.

Binance’in 29. Launchpad projesi olarak öne çıkan Hooked Protocol, ekosistemini büyütmek için 50 milyon dolar değerinde fon başlattı. Ekip tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, “Eğitim Ekosistemi Fonu” olarak nitelendirilen fonun HOOKED 2.0 ekosisteminden yararlanarak yürütüleceği belirtildi.

Fonun HOOK’u çevrimiçi kurslara entegre etmeyi ve tokenın etkileşimli on-chain deneyimlerinde kullanılmasını sağlamayı amaçlayacağı vurgulandı. Bununla birlikte söz konusu fon, HOOKED 2.0 ekosisteminin iyileştirilmesini ve büyümesini hızlandırarak eğitimde Web2 ve Web3 arasındaki boşluğu doldurmayı amaçlayacak.

Fon eğitim tekliflerinin blokzincirine kusursuz geçişini kolaylaştıracak ve kripto eğitiminin ilerlemesini teşvik edecek. Ekip tarafından yapılan detaylı açıklamada fonun faydalarına ilişkin şu ifadelere yer verildi:

HOOKED 2.0 önerisini başlatmak için Hooked Protokolü, 50 Milyon Dolarlık Eğitim Ekosistemi Fonu sunacak ve eğitim kurumu iş birliklerine girişecek. Yeni eğitim fonu, HOOK tokeninin öğrenme yeniliklerini ve temel faydalarını keşfetmek için HOOKED 2.0 ekosisteminden yararlanacak. HOOK’u çevrimiçi kurslara entegre etmeyi ve tokenin etkileşimli zincir içi ve çevrimdışı eğitim deneyimlerinde kullanılmasını sağlamayı amaçlıyor. Bu girişim, HOOKED 2.0 ekosisteminin iyileştirilmesini ve büyümesini hızlandırarak eğitimde Web2 ve Web3 arasındaki boşluğu doldurmayı amaçlıyor. 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!