Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Geri Ödemelere Hazırlanan Batık Kripto Para Platformu Borsalara 9.600 Ethereum Yatırdı!

İflas eden kripto kredi platformu Celsius Network (CEL), alacaklılarına geri ödeme yapabilmek için altcoin transferlerine devam ediyor. 

Geçtiğimiz yıl iflas korunma başvurusunda bulunan ve mahkemeden geri ödeme için onay alarak iflastan kurtulan Celsius, altcoin transferlerini sürdürüyor. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre son olarak 30 Kasım günü harekete geçen şirket, 19,5 milyon dolar değerindeki 9.600 ETH’yi kripto para borsaları Coinbase ve OKX’e aktardı.

Celsius 29 Kasım günü de benzer bir transfere imza atarak, borsalara 62 milyon dolarlık altcoin göndermişti. Borsanın bu altcoinleri satış amacıyla transfer ettiği ve satışlardan elde edeceği gelirleri alacaklılarına ödemek için kullanacağı düşünülüyor.

Financial Times’a göre Celsius geçtiğimiz temmuz ayında iflas başvurusunda bulunduğunda, yaklaşık 5,5 milyar dolar borcu varken o esnada 4,3 milyar dolar civarında bir varlığa sahipti.

Öte yandan son haftalarda şirket tarafından yapılan satım işlemleri mahkeme sürecinde olumlu karşılık buldu. Kısa süre önce paylaşılan bir mahkeme belgesinde “Sınıf 6A Genel Saklama Talepleri” ve/veya Sınıf 6B Çekilebilir Saklama Talepleri” sahibi olan Saklama Programı müşterilerinin, fonlarını platformdan “29 Kasım’da veya civarında” çekmeye başlayabilecekleri belirtildi.

Şirketin yerel token’ı CEL söz konusu gelişmelerden kayda değer oranda etkilenmese de ekim ayından bu yana yaklaşık %60 değer kazandı. CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,5 yükseliş sergileyen CEL, yazım esnasında 0,247 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!