Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’in Launchpool Projelerine En Çok Para Akıtan Yatırımcılar Belli Oldu!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance tarafından başlatılan Launchpool projelerine en çok yatırımda bulunan kurumsal ve bireysel yatırımcılar belli oldu.

On-chain analiz platformu RootData, kripto para borsası Binance tarafından hayata geçirilen Launchpool projelerine katılan kurumsal ve bireysel yatırımcıların bir listesini paylaştı.

Listede, Coinbase Ventures, OKX Ventures, Polychain, Dragonfly ve GSR gibi dikkat çeken isimler yer aldı. Kasım 2021’den bu yana 30 farklı Launchpool projesinin piyasaya sürüldüğünü belirten RootData, BinanceLabs’in bu projelerin 21’ine doğrudan yatırımda bulunduğunu belirtti.

Söz konusu 30 projeye en çok katılım sağlayanlardan biri de Renzo Protocol oldu. Coinbase Ventures, OKX Ventures, Polychain, Dragonfly ve GSR ise bu 30 projenin en az 5 tanesine yatırım yaparak bir adım öne çıkmayı başardı.

Gemini Frontier Fund ise %2’den az bir katılım oranıyla arka planda kaldı. Draper Dragon, Lightspeedvp ve Folius Ventures %5’lik katılım oranlarıyla dikkat çekti.

Synthetix (SNX) kurucusu Kain Warwick’in ve EthHub kurucu ortağı Anthony Sassal ise bireysel olarak Binance Launchpool projelerinde boy gösteren isimler arasında yer aldı. Warwick tüm projelerin %8,77’sine Sassal ise %8,57’sine yatırımda bulundu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!