Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’nin Başlattığı Yeni Akım, Boğa Piyasasını Başlatabilir Mi?

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance, geçtiğimiz tarihlerde bir süredir pasif olan Binance Launchpad platformunu tekrardan aktif hale getirmiş ve ilk ICO satışlarını yapmıştı. BitTorrent Token‘in satışı ile tekrar aktif hale gelen platform, daha sonra yapılan ICO’lar ile iyice canlandı.

Ancak görünüşe göre diğer kripto para borsaları da Binance’nin girdiği pazardan pay almak için kolları sıvadı. Binance 2019 yılında söz konusu platformdan 7 milyon dolarlık BTT ve 6 milyon dolarlık FET tokenlerinin satışını yaptı. İki kripto para da Binance’nin platform üzerinde söz konusu kripto paraları listelemesinden sonra inanılmaz bir artış yaşadı.

Binance’nin yapacağı diğer token satışı 19 Mart olarak belirlendi ve söz konusu proje de Celer Network olarak duyuruldu.

Binance’nin yanı sıra KuCoin kripto para borsası da Spotlight isimli bir ICO platformu piyasaya süreceklerini duyurdu. KuCoin’in yanı sıra Bittrex kripto para borsası da IEO isimli platformunu tanıttı. Bittrex ve KuCoin’in yanı sıra OKEX kripto para borsasının Jumpstart isimli platformu ve Huobi’nin de Prime isimli platformu mevcut.

Bittrex’in IEO üzerinden ilk satışını yapacağı kripto para da XRD tokenleri olarak belirlendi ve tarih 15 Mart şeklinde duyuruldu. 15 Mart tarihindeki satış ilk olarak Bittrex kullanıcılarına özel yapılacak ve XRD sadece Bitcoin ile satın alınabilecek.

Türkiye içerisindeki kripto para sektörünün önde gelen isimlerinden birisi olan Squanch da konu hakkında attığı bir tweet ile borsaların yeni başlattığı ICO satış platformu furyasının boğa piyasasını yeniden tetikleyebileceğini ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • hasan
    Posted 13 Mart 2019 - 10:43 10:43

    Crypto paralara ICO degil dususu durdurup boga sezonu gelmesi sanki cok lazim yeni tokenler bence bu sacmalik

Leave a comment