Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’nin Kripto Para Cüzdan Uygulaması, Stellar da Dahil 5 Kripto Para Birimini Listeledi!

Binance kripto para borsasının sahip olduğu Trust Wallet kripto para cüzdanı, normalde Bitcoin ve 20.000’in üzerinde farklı Ethereum tabanlı token desteklemesiyle tanınmakta. Trust Wallet konu hakkında yaptığı açıklamada Stellar, Kin, Thunder Token, NIMIQ ve AION’u desteklemeye başladığını vurguladı.

Trust Wallet’in yeni kullanmaya başladığı Wallet Core kütüphanesi sayesinde firma yetkilileri normalde çok uzun süren yeni token listeleme adımlarının ciddi bir şekilde kısaltıldığını ve azaldığını  belirtti. Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance, geçtiğimiz yıl yaptığı adım ile bünyesine ilk kripto para cüzdan uygulamasını katmış ve nadir satın alımlarından birisini gerçekleştirmişti.

Trust Wallet normalde ERC-20 gibi Ethereum tabanlı tokenler listelese de, geçtiğimiz ay yapılan Zcash ve Zcoin kripto para eklemeleri platformun artık başka kripto para birimlerine de yöneldiğini göstermekte. Stellar kripto para birimi uzun bir süre durgunluğunu koruduktan sonra Coinbase kripto para borsası tarafından listelenmesiyle hafif çaplı bir ivme göstermişti.

Basın saatine ve toplam piyasa hacmine göre en büyük dokuzuncu kripto para birimi konumunda olan Stellar Lumens, en büyük rakiplerinden birisi olan XRP’nin bir hayli gerisine düştü ve yeni gelişmeler olmazsa düşmeye de devam edecek gibi duruyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment