Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’nin Yatırım Yaptığı Altcoin Projesi Deflasyon Planıyla Sıçradı

Oyun finansı (GameFi) platformu BinaryX, deflasyon planlarını açıklayarak yatırımcıların ilgisini çekti.

BinaryX, bu sabah “BNX, yakın zamanda BNB Chain’in desteğiyle bir deflasyon dönemine girecek” açıklamasını yaptı.

BinaryX’in kendi kripto parası olan BNX, projenin GameFi platformunda yer alan tüm oyunlarda oyun içi para birimi olarak kullanılabiliyor.

Token arzı azaltılacak

BinaryX, deflasyon dönemini başlatmak adına toplam BNX arzının yüzde 74’ünün yakılarak yok edileceğini duyurdu. BNX’in değerinin arzın azalması sayesinde yükselmesi planlanıyor.

TradingView verilerine göre BNX fiyatı, açıklama yapıldıktan hemen sonra hızla yükselmeye başladı. BNX, ilk yarım saat içerisinde yüzde 15’e kadar değer kazandı.

Ancak bu planın hayata geçirilmesi için önce bir oylama düzenlenecek. Cüzdanında BNX bulunan herkes, oy kullanabilecek. Oylamanın ne zaman gerçekleşeceği henüz belli değil.

Binance’den yatırım almıştı

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’nin 10 milyar dolarlık yatırım kolu Binance Labs, 2021’de BinaryX’e yatırım yaptı.

Binance Labs fonunun o dönemki müdürü Bill Chin, “BinaryX, blockchain operasyonunda deneyimli bir ekip ve Binance Labs’in katkısının CyberDragon’un gelişimini hızlandırmasını umuyoruz” dedi. CyberDragon, DeFi, NFT ve kripto ekonomisinin unsurlarını bir araya getiren metaverse tabanlı bir oyun projesidir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!