Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’te Listelenebilecek Köpek Coinler Hangileri?

2013 yılının sonunda piyasaya sürülen Dogecoin (DOGE) ile birlikte başlayan köpek coin projeleri meme coin dünyasını domine etmeye devam ediyor. Ünlü milyarder Elon Musk’ın DOGE’ye pek çok kez ralli yaptırmasının da etkisiyle yatırımcılar, köpek coinlere büyük bir talep gösteriyor. 

Her kripto projesinde olduğu gibi köpek coinler için de listeleme denilince ilk akla gelen borsa Binance oluyor. Hacim açısından dünyanın en büyük kripto para borsası konumundaki Binance’in listeleme sayfasında yer almak, her proje geliştiricinin hayallerini süslüyor. 

Bini aşkın pazarda 600’den fazla kripto para birimi ile işlem yapma fırsatı sunan Binance borsası, listelemeler konusunda çok titiz davranıyor. Bu titizliği bilen yatırımcılar, Binance’te listelenen projeleri güvenilir kabul ediyor. 

Kullanıcı dostu bir arayüz ile güvenilirlik sunan Binance’te listelenebilecek köpek coinler, meme coin meraklılarının yatırım planlarını etkiliyor. Kripto para borsası devinde listelenmesi mümkün projelere yönelmek isteyen yatırımcılar, balina hareketlerini, ön satış etkinliği performanslarını ve kripto spekülasyonlarını takip ediyor. 

Kripto ekosistemine indirimli ön satış etkinlikleriyle giren ve yatırımcıların dikkatini çekmeyi başaran Dogeverse ve WienerAI gibi projelerin Binance borsasında listelenme ihtimali olan köpek coinler olduğu söyleniyor. 

Gelin birlikte 6 zincirli Dogeverse token ve yapay zeka destekli sosis köpek coin WienerAI projelerini detaylı bir şekilde inceleyelim. 

13 Milyon Dolar Toplayan Dogeverse Satın Almak İçin Son Günler

Kripto dünyasının önde gelen blok zincirlerinden olan Ethereum, BNB zinciri, Polygon, Solana, Avalanche ve Base ağlarını bir araya getirmek üzere geliştirilen Dogeverse token satın almak için son günler yaşanıyor. 

6 zincirli Dogeverse projesi, Portal Bridge ve Wormhole gibi yenilikçi teknolojileri bir araya gelerek mümkün kıldığı zincirler arası ekosistem ile benzersiz bir deneyim yaşatmayı vadediyor. 

Dünyanın ilk gerçek çok zincirli DOGE projesi olmak için geliştirilen Dogeverse token, katılımcıların bu ağlar arasında güvenli, hızlı, az maliyetli ve serbestçe dolaşmasına imkan sağlamak istiyor. 

Çok zincirli bir deneyimin yanı sıra staking özelliği ile pasif gelir elde etme imkanı da sunan Dogeverse token, topluluk odaklı bir yaklaşım benimsiyor. Dogeverse token satın almak isteyen yatırımcılar, indirimli fiyatlardan yararlanmak için son şansını kullanıyor. 

Aşamalı ön satış etkinliği erken yatırımcılara borsa listelemeleri öncesinde fiyat avantajı ve potansiyel kazanç sağlıyor. Şu ana kadar toplanan fonların 13 milyon doları aştığı ön satış etkinliğinde yatırımcılar, mevcut aşamada 0,00031 dolar ödeyerek Dogeverse token satın alabiliyor. 

Çok zincirli Dogeverse tokene yatırım yapmak isteyen kripto meraklıları, projeye dahil olan tüm ağ bağlantılarının gerçekleştirilmiş olması sayesinde ETH, USDT, BNB, MATIC, AVAX, BASE, SOL ve kart işlemleri aracılığıyla ön satış etkinliğine katılabiliyor. 

Dogeverse token sahipleri dilerse mevcut durumda yüzde 63 APY ve ETH bloğu başına 6088,28 DOGEVERSE ödül sunan staking özelliğinden de istifade edebiliyor. Ön satış performansı ile yatırımcıların dikkatini çekmeyi başaran Dogeverse token, Binance’te listelenme potansiyeline sahip köpek coinler arasında gösteriliyor. 

Yapay Zeka Destekli WienerAI Binance Listelerine Aday

Yapay zeka teknolojisini blok zinciri ile bir araya getiren WienerAI projesi, ön satışın bitiminde Binance borsasında listelenebilecek adaylar arasında yer alıyor. Ön satış etkinliği ile indirimli fiyatlardan WienerAI token satın alma imkanı sunan proje, şu ana kadar topladığı 1,5 milyon doların üzerindeki fon ile yatırımcılardan ilgi görüyor. 

WienerAI projesinin native tokeni WAI token, Ethereum blok zinciri üzerinde inşa edilen bir ERC-20 tokeni olarak karşımıza çıkıyor. Topluluk odaklı proje, maskotu olan sosis köpekten de ilham alarak WAI yatırımcılarına “Sosis Ordusu” adını veriyor. 

Kripto evreninin en iyi köpek coini olma amacındaki WienerAI token, yalnızca popüler bir meme coin olması için geliştirilmiyor. Yapay zeka destekli arayüzü ile token sahiplerinin yatırım kararlarında yardımcı olmak için de kolları sıvıyor. İşlem ücreti bulunmayan bir yatırım botu olarak konumlanan WienerAI, popülerliğini işlevsellik ile perçinlemek için çalışıyor. 

69 milyar adet token arzına sahip WAI tokenlerin yüzde 30’u ön satış etkinliğinde erken dönem yatırımcılarla buluşuyor. WienerAI token arzının yüzde 20’si staking özelliğine, yüzde 20’si topluluk ödüllerine, yüzde 10’u borsa likiditesine ve kalan yüzde 20’si pazarlama çalışmalarına tahsis ediliyor.

WAI token, aşamalı bir ön satış etkinliği ile yatırımcıların karşısına çıkıyor. Ön satışın her aşamasında token fiyatı arttığından erken aşamada katılmak potansiyel kazanç oranını yükseltiyor. WienerAI token ön satışının aşamaları yalnızca 2 gün sürüyor. 2 gün içinde bir sonraki aşamaya geçildiğinde indirimli fiyatları kaçırmak istemeyen yatırımcılar, mümkün olan en erken aşamada projeye dahil olmaya çalışıyor. 

Ön satış etkinliğinde şu ana kadar toplanan fonları 1,5 milyon doları aştığı WienerAI token mevcut aşamada 0,000706 dolardan alıcı buluyor. Katılımcılar, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri ile WienerAI token satın alarak dilerse pasif gelir sunan staking özelliğinden de faydalanabiliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!