Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin Kurucusu Kripto Para Piyasasına Çözüm Odaklı Ücretsiz Projesini Başlattı!

Synthetix’in kurucusu Kain Warwick, “Infinex” isimli yeni bir projeyi piyasaya sürdü.

Kripto para piyasasında uzun yıllardır faaliyet gösteren Kain Warwick, Infinex’i hayata geçirdi. Kripto para piyasasındaki kafa karıştırıcı birtakım teknik zorluklara çözüm olmayı amaçlayan Infinex, kullanıcı dostu yapısıyla ilk günden öne çıkmayı başardı.

Kripto para sektörüne yeni giriş yapan yatırımcıların, karmaşık cüzdan kurulumları, varlık köprüleme ve işlem ücretleri gibi tipik zorlukları aşmasına yarayacak bu aracı platformun web sitesi de kullanıma açıldı.

Söz konu site üzerinden tüm merkeziyetsiz finans (DeFi) ve Web3 dünyasında kullanılabilecek bir kullanıcı kimliği yaratma gibi seçenekler bulunuyor. Kullanıcılar bu sayede hem kolay erişim, hem gizlilik hem de kendi kripto paralarını yine kendileri saklama gibi seçeneklere sahip olabiliyorlar.

Konu hakkında açıklamada bulunan Kain Warwick, sundukları bu sistemin kripto para sektörünü daha kolay ve güvenli hale getireceğini söyledi:

Infinex, herkesin kripto kullanmasını ve birinin merkezi veri tabanına güvenmeden ve varlıklarının kontrolünden vazgeçmeden on-chain ticaretinin geniş seçeneklerine erişmesini mümkün kılacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!