Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum’da Fiyatı Sarsacak Satış Baskısı Gelebilir: 7 Yıl Sonra İşlem Yapıldı!

Blokzinciri güvenli firması Cyvers Alerts, Ethereum üzerinde yüz milyonlarca dolarlık satış baskısı yaratabilecek bir duruma açıklık getirdi.

Cyvers Alerts 13 Mayıs tarihinde dikkat çeken bir araştırmaya yer verdi. Polkadot’un (DOT) ana şirketi Parity’nin çoklu imza cüzdanından 2017 yılında çalınan Ethereumları analiz eden şirket, yaklaşık 7 yıldır sabırla bekleyen saldırganların harekete geçtiğini belirtti.

On-chain verilerine göre saldırganlar, çalınan varlıkların 9 milyon dolar değerinde 3.050 ETH’lik kısmını harekete geçirdi.

Para aklama işleminin başladığına dair uyarıda bulunan Cyvers Alerts cephesi, saldırganlara ait cüzdanda halen daha 246,6 milyon dolar değerinde 83.017 Ethereum bulunduğunu hatırlattı.

Her ne kadar saldırganların elindeki miktar günlük Ethereum işlem hacmine kıyasla çok büyük bir değere sahip olmasa da, özellikle piyasanın negatif seyrettiği günlerde bu gibi haberlerin düşüş yönlü baskıyı artırabileceği düşünülüyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1 yükseliş sergileyen Ethereum, yazım esnasında 2.959 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!