Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’ten Bir Altcoin İçin Delist Haberi Geldi: Fiyat Çakıldı!

BDünyanın en büyük kripto para borsası Binance, bir altcoin’i daha delist edeceğini açıkladı.

Binance 19 Ocak Perşembe günü yaptığı resmi açıklamada, gizlilik odaklı bir kripto para birimi olan Beam’i (BEAM) 26 Ocak‘ta platformdan tamamen delist edeceğini duyurdu.

Binance, geçtiğimiz yıl Bitcoin (BTC) paritesini delist ettiği söz konusu varlığın borsa üzerinde bulunan tek işlem çifti BEAM/USDT‘yi TSİ 26 Ocak 12.00 itibariyle ticarete kapatacak ve delist edecek.

Açıklamaya göre Binance, kullanıcılar için BEAM yatırma işlemlerini 27 Ocak 4.00‘e, BEAM çekme işlemleri ise 27 Nisan 4:00‘e kadar desteklemeye devam edecek. Borsa ayrıca söz konusu varlığı Binance Gift Card ve Binance Pay’den de çıkaracak. BEAM, Binance Gift Card için 25 Ocak 12.00 ve Binance Pay İçin 26 Ocak 12.00 itibariyle liste dışı bırakılacak.

CoinGecko verilerine göre Binance’in delist duyurusu ile birlikte fiyatı adeta çakılan BEAM, %30‘a yakın değer kaybederek 0,0833 dolara kadar geriledi ve tüm zamanların en düşük (ATL) seviyesini gördü. BEAM haberin kaleme alındığı sıralarda 0,0896 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!