Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü CEO’ya Göre Bitcoin Dibe Zirveden Daha Yakın: Yatırım Yapmanın Tam Zamanı!

Skybridge Capital CEO ve ünlü fon yöneticisi Anthony Scaramucci, Bitcoin’in (BTC) dip noktasına yaklaşmış olabileceğini belirterek yatırım yapmanın tam zamanı olduğunu öne sürdü.

Scaramucci 17 Ocak tarihinde verdiği bir röportajda, Bitcoin’in dip noktasına, tepe noktasına olduğumuzdan çok daha yakın olduğumuzu ifade ederek yatırımcılara alım zamanının gelmiş olabileceğini söyledi. İnsanları yatırım yapmaya teşvik ettiğini kabul ederek kripto para yatırımı için doğru zamana girildiğini iddia eden CEO, uzun vadeli yatırımcıların günlük performansları göz ardı edip, 3 ila 5 yıllık bakış açılarını korumaya devam etmeleri gerektiğini söyledi.

Yakın zamanda verdiği bir röportajda 2023 yılını kripto para sektörü için toparlanma yılı olarak nitelendiren CEO, yakın zamanda toparlanmaya dair ilk emareleri görmeyi beklediğini ifade etmişti. Sektördeki en önemli noktanın benimsenme olduğunun altını çizen Scaramucci, Bitcoin için orta vadede benimsemeye dayalı olarak 50 bin ile 100 bin dolar fiyat hedefi vermişti.

Öte yandan CEO, iflas eden kripto para borsası FTX’e maruz kaldığı bilinen Skybridge Capital’ın faaliyetlerinin etkilenmediğini belirterek şirketin gelişmeye devam ettiğini vurguladı. Scaramucci, FTX kurucusu Sam Bankman-Fried’ın resmi olarak dolandırıcılıkla suçlanmasına rağmen Skybridge’de veya kripto para piyasasında yaşanan sıkıntılardan onu sorumlu tutmayacağını da ifadeleri arasına ekledi. CEO, kripto para piyasası için fazla iyimser olunduğunu ve kısa vadede bu pazarların tahmin edilemeyeceğini düşündüğünü aktardı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!