Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü CEO’dan Bitcoin İçin 6 Haneli Fiyat Hedefi: 2023 Toparlanma Yılı Olacak!

Skybridge Capital CEO’su ve ünlü fon yöneticisi Anthony Scaramucci, 2023 yılını kripto para sektörünün toparlanma yılı olarak nitelendirirken Bitcoin (BTC) için orta vadede 100 bin doları işaret etti.

Anthony Scaramucci 15 Ocak tarihinde CNBC’ye verdiği röportajda, içinde bulunduğumuz yılı kripto para sektörü için toparlanma yılı olarak nitelendirdi. Scaramucci, doğru bir benimsenme stratejisinin orta vadede Bitcoin fiyatının 100 bin dolar seviyesine çıkmasına olanak sağlayabileceğini belirtti.

Scaramucci, Bitcoin’e olan inancını şu kelimeler ile özetledi:

Risklerden bahsediyoruz ancak Bitcoin’e inanıyoruz

Scaramucci, doğru bir benimsenme stratejisiyle Bitcoin’in önümüzdeki iki veya üç yıl içerisinde 50.000 ile 100.000 dolar seviyelerine çıkabileceğini belirtirken benimsenme konusunda başarılı olunacağını düşündüğünü de ekledi.

Öte yandan 2023 yılını kripto para ekosistemi için bir toparlanma yılı olarak gördüğünü ifade eden CEO, yakın zamanda toparlanmaya dair ilk emareleri görmeyi ve kısa zaman içerisinde toparlanmanın başlamasını umut ettiğini söyledi.

Coingecko verilerine göre Bitcoin yazım esnasında son 7 gün içerisinde kazandığı %22,8 artışla 20.965 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Öte yandan Scaramucci, iflas eden kripto para borsası FTX’in ABD iştiraki FTX.US’in eski Başkanı Brett Harrison’un kripto para şirketine olan desteğini göstermek adına yatırım yapacağını açıkladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!