Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

FTX.US Eski Başkanının Yeni Kripto Para Girişimine Dünyaca Ünlü CEO’dan Destek

Küresel yatırım şirketi Skybridge Capital’in dünyaca ünlü CEO’su Anthony Scaramucci, FTX.US’in eski Başkanı Brett Harrison’ın kripto şirketine para yatırım yapacak.

Bloomberg’ün 15 Ocak tarihinde yayınladığı habere göre Anthony Scaramucci, iflas eden kripto para borsası FTX’in ABD iştiraki FTX.US’in eski Başkanı Brett Harrison’un kripto para şirketine olan desteğini göstermek adına yatırım yapacak. Scaramucci’nin yatırımı, Skybridge Capital üzerinden değil şahsi serveti aracılığıyla olacak.

Öte yandan CEO Scaramucci, verdiği demecin yanı sıra 15 Ocak tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden, Brett Harrison’ın bir gönderisine yorum yaparak yeni şirketlerinden yatırımcı olmaktan gurur duyduğunu belirtti. İfadeleri, Harrison tarafınden sevgi ve minnet mesajları ile karşılandı.

Geçtiğimiz yılın eylül ayında FTX.US’deki CEO’luk görevinden ayrılarak danışmanlık pozisyonuna geçen Harrison’ın oldukça yetenekli bir geliştirici olduğunu FTX kurucusu Sam Bankman-Fried (SBF) tarafından geçmişte dile getirilmişti.

Scaramucci için kripto para sektörüne katıldığından beri onun için gerçek bir akıl hocası ve arkadaş olduğunu belirten Harrison’ın algoritmik ticaret stratejileri üreten girişimi için 100 milyon dolar değerleme ile 10 milyon dolar yatırım aramıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!