Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’ten Özel JEX Airdropu Geliyor!

Kripto para borsası Binance, JEX’i satın aldıktan sonra özel bir airdrop düzenleme kararı aldı.

Şirket kısa süre önce JEX adlı dijital ticaret platformunu bünyesine kattı ve platformun adını Binance JEX olarak değiştirdi. Binance ayrıca bu platformun her ne kadar Binance ekosistemi içerisinde olsa da bağımsız bir şekilde faaliyet göstereceğini açıkladı.

Airdrop Geliyor

Binance, JEX’i bünyesine kattıktan sonra JEX tokenları için özel bir airdrop düzenleyeceğini açıkladı. Hesabında Binance Coin barındıran kullanıcılar, dağıtılacak olan toplam JEX tokenlarından kendi paylarını alabilecekler.

Binance tarafından yayınlanan duyuruya göre bu airdrop süreciyle ilgili önemli notlar şu şekilde:

  • Binance, hesabında Binance Coin bulunduran herkese ilk aşamadaki kitli 200.000.000 adet JEX tokenını dağıtacak. Bu süreçten faydalanmak isteyen kullanıcıların 6 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında Binance Coin sahibi olmaları gerekecek. Binance, kullanıcıların bu tarihler arasında sahip oldukları günlük BNB sayısını hesaplayıp ona göre dağıtım yapacak.
  • Bu airdrop sürecinden faydalanmak isteyen kullanıcıların hesabında en az 10 adet Binance Coin bulunması gerekecek.
  • Binance JEX 6 Ekim tarihinden itibaren her ay elde ettiği kârın yüzde 30’unu BNB sahiplerini JEX dağıtmaya ayıracak. Bu süreçten yararlanmak isteyen kullanıcıların hesaplarındaki Binance Coin bakiyesi her ayın 6’sında kontrol edilecek.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment