Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bir Altcoin Ekibinden Coinbase’e Milyonluk Transfer: Elinde Toplam Ne Kadar Token Var?

Milyonlarca dolar değerinde Compound (COMP) yatırımı bulunan bir balinanın yüklü miktardaki transferleri dikkat çekti.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından sağlanan verilere göre anonim bir balina yaklaşık 1,5 milyon dolar değerinde COMP’u kripto para borsası Coinbase’e transfer etti. Piyasa analistleri söz konusu transfer işlemini satış öncesi bir hazırlık olarak yorumladı.

Habere konu olan balina adresi özellikle 2021 ve 2022 yıllarında yüklü miktardaki COMP transferleriyle dikkat çekmişti. Compound ekibinden şu anki değeri 47 milyon dolar olan 644 bin 556 COMP alan balinanın ekipten biri olduğu tahmin ediliyor. Balina, ekipten aldığı varlıkların bir kısmını farklı zamanlarda kademeli olarak borsalara aktardı. Söz konusu işlemlerde kripto para borsaları Coinbase ve Kraken’e süreç içerisinde toplamda 6,5 milyon dolar değerinde 116.320 COMP transfer etti.

Compound’un ekibine ait cüzdanlardan seneler önce alınan yüklü miktarda COMP özelinde yaşanan bu hareketlilik yatırımcılar arasında endişeye sebep oldu.

Bunlara ek olarak Cumberland aracılığıyla 24 milyon dolar değerinde 131 bin 900 COMP sattı. İşlemlerine devam eden cüzdan, bir merkeziyetsiz borsa aracılığıyla 725 bin dolarlık COMP daha sattı.

Güncel verilere bakıldığında balinanın toplamda 29,8 milyon dolar değerinde 402 bin 462 adet COMP tutmaya devam ettiği anlaşılıyor.

CoinGecko verilerine göre son 1 hafta içerisinde %5,3 yükseliş sergileyen COMP yazım esnasında 72 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!