Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bir Bug Sonrası Sıkıntı Yaşayan Steemit, Yeniden Aktif Hale Geldi

Blockchain ve kripto para sektörünün bir nevi blog ya da sosyal medyası gibi fonksiyon gösteren ve son derece fazla sayıda kullanıcıya sahip olan Steemit platformu, geçtiğimiz gün,  ağda yaşanan bir bug sıkıntısı nedeniyle sıkıntı saatler geçirmişti.

Ancak konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Steemit’in bu sorunu çözdüğü ve ağın yeniden aktif hale geldiği ifade edildi.

Yaşanan sorunu çok çabuk bir şekilde fark eden ve hemen olaya müdahale eden Steemit ekibi, tüm süreci son derece hızlı bir şekilde çözdü ve hard fork’a gerek kalmadan bu noktada işi halletmeyi başardı.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, ilgili sorunun çözüldüğü ifade edilirken, ekibe de yapılan katkılardan ötürü teşekkür edildi.

Ayni zamanda Steemit ekibinin, bundan sonraki süreçte benzer bir şeyin yaşanmaması için çalışacağı ve konuya neden olan şeyi bularak geriye dönük bir çalışma yapacağı da ifade edildi.

Kullanıcıların yazdığı gönderilere gelen beğeniler ile STEEM kripto parası cinsinden ödüller kazandığı Steemit platformunun kendi kripto parası STEEM, bu yazının kaleme alındığı dakikalarda yüzde 1’e varan bir artış yaşıyor ve 0,16 doladan alıcı buluyor. Koin, BTC’ye karşı ise 1578 Satoshi değerinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment