Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bir DeFi Projesi, CoinMarketCap’te Yaşanan Sorun Nedeniyle Tüm Vault’ları Durdurdu

DeFi projesi olan DeFiChain, dün akşam saatlerinde Coinbase ve CoinMarketCap’te yaşanan fiyat hareketlerindeki problemler nedeniyle tüm Vault’ları durdurduğunu açıkladı. 

DeFiChain, sorunun tespit edilmesinin ardından resmi Twitter hesabında “CoinMarketCap API’ında yaşanan sorun nedeniyle tüm Vault’lar geçiçi bir süre durduruldu ve kullanıcı bakiyeleri güvenlik altına alındı.” açıklamasını paylaştı.

Coinbase ve CoinMarketCap’te meydana gelen sorun, kripto para birimlerinin mevcut fiyatlarının çok daha üstünde görüntülenmesine sebep oldu.

 

Kullanıcıların cüzdanlarında büyük değerler görmelerine karşın CoinMartketCap, “Bir süreliğine trilyoner olmak nasıl bir duyguydu?” paylaşımında bulundu. CoinMarketCap, bir süre sonra bir paylaşım daha yaparak fiyat sorunlarının çözüldüğünü söyledi.

Coinbase ise fiyat hareketlerinde yaşanan problemler sonrası sorunun sadece bir görüntüleme hatası olduğunu ve alım-satım işlemlerini etkilemediğini söyledi. Coinbase’de kasım ayında  meydana gelen sistem aksaklığından sonra bazı kullanıcılar hesaplarının kitlendiğini ve hafta boyunca işlem yapamadığını bildirmişti.

İki şirkette neden böyle bir hatayla karşı karşıya kaldıkları hakkında bir açıklamada bulunmadı.

 

 

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!