Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bir Dogecoin Balinası 2 Yıl Aradan Sonra Uyandı: 326 Milyonluk DOGE Transferi

Yaklaşık iki yıldır hareketsiz duran Dogecoin cüzdanı 326 milyon DOGE transferi ile harekete geçti.

Lookonchain 17 Şubat tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, iki yıla yakın bir süredir herhangi bir faaliyet içerisinde bulunmamış bir DOGE balinasının kısa bir süre önce 28 milyon dolar tutarında 326 milyon DOGE transfer ettiğini açıkladı.

Yatırımcının geçen sürede 10 milyon doların biraz üzerinde kar ettiği görülürken uzmanlar, bu denli büyük bir transferin önemli bir hareketin habercisi olabileceğini öne sürdü.

On-chain verilere göre 2021 yılının Mart ayından bu yana kayda değer herhangi bir işlem gerçekleştirmeyen yatırımcının aradan geçen zaman içerisinde 60 milyon dolara varan potansiyel kara ulaşmasına rağmen herhangi bir faaliyette bulunmadığı görüldü. Yatırımcı, 22 ayın sonunda bugün sabah saatlerinde toplam varlığının neredeyse tamamını transfer etti.

Uzmanlar transferin büyük bir hareketin habercisi olabileceği yönünde hemfikirken hareketin yönü konusunda fikir ayrılığına düştü. Uzmanların bir kısmı yatırımcının düşüş beklediğini ve elindeki varlıkları muhtemelen sattığını veya satacağını iddia ederken diğer kesim yatırımcının varlıklarını kaldıraçlı işlemler için teminat olarak kullanmış olabileceğini ileri sürdü.

Coingecko verilerine göre son 30 günde %4,4 değer kazanan DOGE, son 24 saat içerisinde %1,8 gerileyerek yazım itibariyle 0,08669 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!