Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bir Haftada İkiye Katladı: Decentraland Neden Yükseliyor?

Decentraland (MANA) fiyatı, bir hafta içerisinde yüzde 86 oranında değer kazandı ve ATH gördü. Peki MANA fiyatı neden yükseliyor?

Decentraland (MANA), 13 Mart’ta 0,76 dolara çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. İşte MANA fiyatını yükselten gelişmeler.

Decentraland (MANA) gelişmeleri

  • Atari ile anlaşma: Decentraland, video oyun şirketi Atari ile ortaklık kurdu. Böylece ağ üzerinde nostalji temalı, şans ve beceri temalı oyunlar oynanabileceği ifade edildi. 
  • NFT giveaway: Atari ve dijital varlık tasarımcısı RTFKT stüdyosu ekibi, özel bir spor ayakkabı üretecek. Spor ayakkabı 1000 adetle sınırlı olacak. Decentraland, bu özel tasarım ayakkabıya ulaşmak isteyen kullanıcılar için giveaway düzenliyor.
  • Müzik etkinlikleri geldi: DAO Records sponsorluğunda bulunan ve dAppollo Theatre çatısı altındaki yetenekli müzisyenler Decentraland’de etkinlik düzenleyecek.
  • Barry Silbert yorumu: Beeple’ın “The First 5000 Days” eserinin satılmasının ardından yorum yapan Silbert, Decentraland gibi platformların sanat eserlerini sergilemek için iyi bir tercih olabileceğini söyledi.
  • Sugar Club etkinliği: Decentraland ağında 26 Mart TSİ 11:00 – 14:00 saatleri arasında canlı müzayede yapılacak. Sugar Club adlı etkinlikte NFT müzik videoları ve canlı DJ olacak.
  • Adidas galeriye katıldı: Decentraland ağında bulunan KnownOrigin galerisine Adidas’ın katıldığı açıklandı. Bunun yanı sıra çeşitli üreticilerin de katılım gösterdiği belirtildi. 

MANA fiyatı

MANA; aylık grafikte yüzde 185, haftalık grafikte yüzde 86 ve günlük grafikte ise yüzde 28 oranında değer kazandı. Tokenın yıllık kazancı ise yüzde 3.795 oldu.

966 milyon dolarlık piyasa değerine sahip olan tokenın günlük işlem hacmi 1 milyar dolar seviyesinde.

Kaynak
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!