Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bir Kripto Para Borsası Daha Kapanıyor!

Kripto para birimleri 2019 yılında inanılmaz bir yükseliş elde etseler de, 2018 yılının ayı piyasasında darbe alan kripto para borsalarının toparlanması tam olarak olumlu sonuçlanmaz sayılmaz. 2018 yılında kapanan veya küçülmeye giden birçok kripto para borsası, 2019 yılında artışa geçen piyasa ile az dayanma gücü elde etse de, piyasanın yeniden düşüşe geçmesi kapanmaların da başlamasına yol açtı.

Bir zamanların popüler alt koni borsalarından Coinexchange.io, 1 Ekim tarihinde yaptığı duyuruda kapanmanın tamamen kendi kararları olduğunu ve hiçbir hacklenme veya buna benzer bir durumdan muzdarip olmadıklarını açıkladı.

Şu an için günlük 700.000 dolarlık hacme sahip olan Coinexchange.io, 500’den fazla alt koini destekliyor.

”Ne yazık ki piyasa hizmeti sunmak bundan sonra bizim için ekonomik olarak uygun değil. Gerekli güvenlik seviyesini ve desteğini sağlamak için gerekli olan harcamalar, bizim kazançlarımızı aşmakta.”

15 Ekim tarihi itibariyle ilgili kripto para borsasındaki bütün para yatırma ve çekme işlemleri durdurulacak. Bunun yanı sıra trader’lara bütün işlemlerini en kısa zamanda durdurmaları uyarısında bulunuldu.

Site 1 Aralık tarihine kadar işlevsel kalacak ve bu tarihe kadar kullanıcıların bütün fonlarını çekmeleri talep edilmekte. Borsa yetkilileri piyasa şartları değişirse dönebileceklerinin de sinyalini verdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment