Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance US’in Likiditesi, 9 Günde Gemini’yi Geride Bıraktı!

Bundan yaklaşık 1,5 hafta önce resmi olarak piyasaya giriş yapan ve alım satım işlemlerini başlatan Binance US, ana firma Binance kadar çok kripto para işlem çiftine sahip olmasa da, kesinlikle hacim konusunda ciddi bir ivme yakaladı.

Dünyanın en aktif kripto para topluluklarından birisine ev sahipliği yapan ABD tabanlı borsa, uyulması gereken regülasyonlar yüzünden Binance tarafından sıfırdan kuruldu ve Binance ABD’ye hizmetini bu borsa aracılığıyla yapacağını duyurdu.

Binance US vs. Binance

Binance CEO’su Changpeng Zhao da konu hakkında yorum yaptı ve Binance US’in ilk zamanlardaki Binance’e kıyasla daha hızlı büyüdüğünü itiraf etti.

Binance’nin bu kararı ilk başta birçok yatırımcıyı endişelendirse de, 9 gün içerisinde likidite konusunda Winklevoss ikizlerinin Gemini kripto para borsasının geçilmesi, kesinlikle endişelerin büyük bir kısmının yersiz olduğunu gözler önüne sermekte.

Binance’nin küresel çapta en büyük rakiplerinden birisi olan Coinbase ise ABD piyasalarında istisnasız birinci olarak görülmekte. Coinbase’in altında ise Singapur merkezli kripto para devi Huobi’nin yer aldığı ve farkı

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment