Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bir Kripto Para Borsası Daha Sektöre Veda Etti

2019 yılı Bitcoin de dahil birçok kripto para birimi için kesinlikle oldukça önemli bir dönem oldu ve kripto para piyasasının toplam değeri özellikle 2018 yılındaki düşüşten sonra hiç tahmin edilemeyen seviyelere yükseldi.

Bitcoin’in yükselişi Binance gibi önde gelen borsalara da yaradı ancak görünüşe göre küçük çaplı kripto para borsaları pastadan aynı oranda pay elde edemedi. ABD’nin önde gelen menkul kıymet borsalarından Nasdaq’ın desteklediği DX.Exchange isimli kripto para borsası, piyasaya çıkışından yaklaşık 10 ay sonra geçici süreliğine hizmet vermeyi durdurduğunu açıkladı.

Basın saati itibariyle borsa kullanıcıların para yatırmasını ve alım satım işlemi yapmasını durdurmuş vaziyette. Pazar günü ise bütün açık emirler durdurulacak. Kullanıcılar hala para çekebiliyor olsa da, güvenlik açısından kullanıcılardan kimlik bilgilerini e-posta ile destek ekibine göndermeleri talep ediliyor.

2019 yılında buna ek olarak Cryptopia, QuadrigaCX ve Koinex gibi birçok kripto para borsası daha kepenk kapattı ve bu seferkinin temelli mi yoksa geçici mi kapandığı merak konusu oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment