Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bir Kripto Para Projesi Daha Coin Çıkarıyor: Airdrop Müjdesi!

Cross-chain protokolü Connext, eylül ayında token piyasaya süreceğini ve erken kullanıcılara airdrop yapacağını duyurdu.

Kullanıcıların farklı blokzincirleri üzerinde kolayca işlem yapmasına olanak tanıyan Connext, 5 Eylül tarihinde “Next” adı verilen token piyasaya süreceğini duyurdu.

Yapılan açıklamada, Next’in Polygon (MATIC), Arbitrum (ARB), Optimism (OP) ve Gnosis Chain’deki (GNO) erken kullanıcılara airdrop olarak gönderileceği belirtildi. Söz konusu kripto para biriminin Connext’in merkeziyetsiz otonom organizasyon (DAO) işleyişinde kullanılacağı vurgulandı. Bununla birlikte Next’in ağın merkeziyetsizleşmesine katkı sağlayacağı ifade edildi.

Öte yandan airdrop için geliştirici firma Tokensoft ile iş birliği yapan Connext, kullanıcıların söz konusu ödülleri desteklenen farklı blokzincirler üzerinde 5 Eylül tarihinde ücretsiz olarak talep edebileceklerini vurguladı.

On-chain verilere göre şimdiye kadar Connext aracılığıyla farklı blokzincirlerinde 1,2 milyondan fazla işlem gerçekleşti.

Connext’in kurucusu ve CEO’su Arjun Bhuptani konu hakkında yaptığı açıklamada, Next’in kullanım alanlarına dair detaylara yer verdi:

Lansman sırasında Next token, Connext DAO’da token sahibi yönetişimi için kullanılacak. DAO onayına ve topluluk gelişimine bağlı olarak token, adil yönlendirici kullanımı ve zincir desteği gibi ortak yönetişim işlemlerini, Next tokenlerinin stake edilmesi gibi faaliyetler yoluyla doğrudan protokolün kendisine dahil etmek için de kullanılabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!