Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bir Reddit Kullanıcısı 6 Yıl Önceki Bitcoin Cüzdanına Ulaştı: İçinde Kaç BTC Var?

Kripto para sektörünün en fazla konuştuğu konulardan bir tanesi de, Reddit’teki bir kripto para yatırımcısının, bundan altı yıl öncesine ait Bitcoin cüzdanını bulmasıydı. Türk kripto para sektöründeki Alp Işık’ın da paylaşımında görülebileceği üzre, Reddit’te yer alan moosdijk12345 adlı kullanıcı, yazdığı mesajda bir ekran görüntüsü paylaştı ve altı yıl önceki bulduğunu söyledi.

Post image

Kullanıcı, cüzdanın içinde kaç BTC olduğunu bilmediğini ifade ederken, bu durum da kripto para sektöründe çok ciddi bir ilgiyle karşılandı. Gönderinin altına binlerce yorum yapılırken, bazıları bu şanslı isim için artık ‘Lambo’ zamanının geldiğini söyledi.

Paylaşımın altına yapılan diğer yorumlarda ise, bu kullanıcıya dikkatli olunması çağrısı yapıldı. Cüzdandaki BTC miktarını paylaşması durumunda moosdijk12345 adlı kullanıcının hedef haline gelebileceği uyarısını yapan diğer Reddit kullanıcıları, bu tarz bir şeyin yaşanmaması için kullancıının bilgileri paylaşmaması gerektiğini söyledi.

Yaptığı paylaşım ile tüm ilgiyi üzerine çeken kullanıcı ise, daha sonra yaptığı açıklamada şu anda eşleme sürecinin devam ettiğini ve bu sürecin yaklaşık 10 saat daha sürebileceğini sözlerine ekledi. Kullanıcı, bu süre zarfı boyunca, bu mesajın altına yapılan yorumları takip etmeyeceğini de aktardı ve bu şekilde sözlerine son verdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment