Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bir Saatte Yüzde 700 Yükselen Unifi Protocol DAO (UNFI) Nedir?

Birbirinden farklı blok zincirini bir araya getirerek, akıllı sözleşmeler aracılığı ile DeFi çözümleri sunan Unifi Protocol DAO (UNFI) 1 saat içerisinde %700 yükseliş gösterdi. Peki UNFI nedir?

UNFI fiyatı 4,5 dolar seviyelerinden yalnızca 1 saat içerisinde %700 yükselerek 34,5 dolar seviyelerine yükseldi. Grafiklere göre haber yazım saatinde 1 saatte %325, 24 saatte %612 ve 7 günlük periyotta ise %605 yükseliş göstererek işlem görüyor.

118 milyon dolar piyasa değeri bulunan UNFI’nin günlük işlem hacmi ise 617 milyon dolara ulaşmış bulunuyor.

Unifi Protocol DAO (UNFI) nedir?

Unifi Protocol DAO, 2020 yılında ortaya çıkmış akıllı kontratlar aracılığı ile çoklu zincir destekli DeFi çözümleri sunan bir protokoldür.  Farklı blok zincirlerini akıllı kontratlar aracılığı ile tek bir noktada birleştirmeyi amaçlamaktadır. Bünyesinde bulunan likidite havuzları ile Proof of stake imkanı sunan UNFI, yatırımcılarına stake üzerinden gelir imkanı sağlamaktadır. Protokolün yönetişim token’ı olan UNFI ile yatırımcılarına birçok fayda sunmaktadır.

Unifi’nin yönetişim token’ı UNFI’nin 10 milyon adet maksimum arzı bulunmaktadır. 10 milyon token 5 yıllık sürece yayılacak şekilde sirkülasyona girmektedir. UNFI token yatırımcıları likidite havuzlarında ellerindeki UNFI’leri stake ederek kazanç elde edebilirler.

Unifi üzerinde haber yazım saati itibari ile 1.9 milyon dolar değerinde UNFI stake edilmektedir.

UNFI Binance, Coinbase, Gate.io, KuCoin, uTrade, MXC, HBTC, Hotbit, Bibox, Jubi üzerinde listelenmektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!