Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bir Yıl Önce Kurucudan Satın Almışlardı: Altcoin Fiyatında Dalgalanma Gelebilir

En büyük merkeziyetsiz kripto para borsalarından Curve Finance’in token’ı CRV için düşüş beklentisi gelebilir.

Blockchain analiz platformu Spot On Chain tarafından aktarılan bilgilere göre iki balina adresi, Binance borsasına 3,88 milyon dolar değerinde 17,63 milyon CRV yatırdı. Spot On Chain ekibi, bu iki adresin de tek bir kişi veya kuruma ait olabileceğini düşünüyor.

Curve Finance, merkeziyetsiz bir kripto para borsası ve otomatik piyasa yapıcı olarak faaliyet gösteriyor. Büyük ölçüde Ethereum ağında kullanılan platform, EVM ile uyumlu sidechain’lerde ve L2 protokollerinde de kullanılabiliyor.

Kurucudan yüksek fiyattan satın almıştı

Geçmiş işlem kayıtlarına göre bu balina, Curve Finance’nin kurucusu Michael Egorov’dan geçen yıl CRV satın aldı. İşlemin yapıldığı dönemde piyasada büyük bir likidasyon görülmüştü. Tezgah üstü (OTC) şekilde yapılan işlemde CRV’nin fiyatı 0,4 dolardı.

CRV fiyatı, geçtiğimiz günlerde kripto para piyasası genelinde yaşanan çöküşle birlikte düştü. Yine de CoinGecko verilerine göre CRV, son 24 saat içerisinde yüzde 15’ten fazla yükseldi ve 0,22 dolara çıktı. Ancak bu balina, şimdi satış yapacak olursa yaklaşık 3,17 milyon dolar kaybedecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!