Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Birileri 1 Milyar USDT’lik İşlem Yapmaya Çalışıyor

Whale Alert tarafından paylaşılan bilgilere göre geçtiğimiz son yirmi dört saat içerisinde USDT ile birkaç tane oldukça ilginç işlem yapılmaya çalışıldı. Bu işlemlerin tam olarak kim tarafından, ne amaçla yapılmaya çalışıldığı bilinmiyor. Ancak kripto para takipçileri bu işlemler hakkında şimdiden tahmin yürütmeye başladılar.

Gizemli İşlemler

Whale Alert dünden beri USDT ile yüklü bir işlem yapıldığına dair bilgi paylaşıyor, daha sonraysa bu işlemin geçersiz olduğunu açıklıyor. Bu işlemin geçersiz olmasının sebebi işlemi yapmaya çalışan kişi(ler)in bakiyelerinin yetersiz olması.

Bu kişi veya kişiler hesaplarında yeterli bakiye olmamasına rağmen USDT ile devasa bir işlem yapmaya çalışıyorlar. Bir kripto para botu olan Whale Alert de bu işlemi tespit eder etmez devreye girip büyük bir USDT işlemi yapıldığına dair açıklama yapıyor. Whale Alert’ün bu işlemin geçersiz olduğunu fark edip bu yönde bir açıklama yapması ise biraz zaman alıyor.

Bu noktada kripto para yatırımcılarının kafasını kurcalayan şey şu: Kim, neden yetersiz bakiyesi olduğu halde 1 milyar USDT’lik bir işlem yapmaya kalkışır?

Bu soruya kesin bir cevap vermek henüz mümkün değil. Ancak bazı kripto para yatırımcıları bunun Bitcoin SV fiyatında yaşanan hareketlilikle ve Craig Wright ile bağlantılı olabileceğini düşünüyorlar. Bir kripto para takipçisinin bu geçersiz işlemler hakkındaki yorumu şu şekilde:

Eğer Bitcoin SV fiyatındaki artışı durdurmak için piyasaya Tether sokmaya kalkışıyorsanız, böyle geçersiz işlemler yapmak mantıklı olabilir. Bu geçersiz işlemler kripto para analistlerinin inceledikleri verileri bozacağı için sizin tam olarak ne yapmaya çalıştığınızı anlayamazlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment